Blog

Entrevista a Carles Colomer, el nostre flequer!

Amb el forner vocacional, ha tornat el pa de “veritat”, amb crosta cruixent, embolcallat d’un aroma que ens porta altres temps, quan el pa no es coïa de manera industrial i era un aliment bàsic de l’humanitat. Pot ser ja has provat la varietat de pa que oferim a Santabàrbara, un pa elaborat per Carles… Sigue leyendo Entrevista a Carles Colomer, el nostre flequer!

Anuncios

La carabassa, beneficis i propietats

La carabassa ens ve a anunciar el canvi de temps i estació... ja tenim la tardor aquí! Per això us volem fer cinc cèntims dels beneficis, propietats i virtuts nutricionals que té aquesta hortalissa de temporada. En aquest post també trobaràs recomanacions per aquelles persones que és ideal consumir-ne (i el perquè), i algunes receptes… Sigue leyendo La carabassa, beneficis i propietats

Les avellanes, un fruit sec de proximitat amb beneficis per a la nostra salut

Avui presentarem les avellanes, un fruit sec que possiblement has consumit com a snack, en algun còctel de fruits secs o també amb alguna xocolata. Aquest petit fruit ens aporta grans nutrients i beneficis per a la nostra salut i, a més, és un producte de proximitat ja que la zona on vivim és rica… Sigue leyendo Les avellanes, un fruit sec de proximitat amb beneficis per a la nostra salut

L’alga Espirulina, un superaliment!

Bon començament de cap de setmana a tothom! En aquest nou post parlarem d'un super aliment que potser ja coneixeu... l'alga espirulina! Us expliquem una mica les propietats i beneficis que ens aporta, com podem consumir-la, i per acabar, algunes idees de receptes interessants i amb molt bona pinta perquè us animeu a provar-les a casa!… Sigue leyendo L’alga Espirulina, un superaliment!

Sí al cacau! propietats i beneficis d’un aliment temptador

Bon dia a tothom! Aquest post va especialment dirigit als amants de la xocolata i pels més llaminers! Parlarem del cacau pur desgreixat, un aliment que sovint el tatxem com a “prohibit”, justament perquè d’aquí prové la xocolata i tenim aquesta concepció errònia de “la xocolata engreixa”. Cal dir que si ens excedim en quantitats… Sigue leyendo Sí al cacau! propietats i beneficis d’un aliment temptador

Pol·len d’abelles, un súper complement natural!

Bon començament de setmana a tothom! Avui parlarem d’aquest súper complement natural, el pol·len d’abelles. Es considera un dels aliments més complets, ja que conté quasi tots els nutrients necessaris pels éssers humans; Enzims (que regulen i activen els processos vitals de l’organisme): disatasa, amilasa, catalasa, diaforasa, dihirogenasa làctia, pectasa, fosfatasa i sacarosa, entre altres.… Sigue leyendo Pol·len d’abelles, un súper complement natural!

L’alvocat, un super fruit!

Bona setmana a tothom, avui parlarem del famós alvocat! És cert que altres vegades ja n’hem fet esment, però volíem dedicar-li un post al nostre blog, ja que creiem que és un fruit amb moltíssims beneficis per a la nostra salut. Durant molt de temps, no se’n consumia gaire a causa del desconeixement de les… Sigue leyendo L’alvocat, un super fruit!